MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Słone przekąski, takie jak chipsy czy krakersy, sprzyjają...
fot. ftopntp26/reepik

Te produkty nasilają cellulit. Unikaj ich, jeżeli nie chcesz mieć pomarańczowej skórki. Sprawdź, dlaczego powstaje cellulit

Produkty, które nasilają cellulit: chipsy

Słone przekąski, takie jak chipsy czy krakersy, sprzyjają cellulitowi. Wybuchowa mieszanka tłuszczu i soli sprawia, że tkanka łączna jest osłabiona, a pod skórą szybko powiększają się komórki tłuszczowe. A to jest mechanizm powstawania skórki pomarańczowej.

Zobacz również

QUIZ Jak dobrze znasz serial "Czterdziestolatek"? Sprawdź się!

NOWE
QUIZ Jak dobrze znasz serial "Czterdziestolatek"? Sprawdź się!

Nielegalny tytoń nie trafi na rynek – kontrabandę wywęszyła suczka Sonia

Nielegalny tytoń nie trafi na rynek – kontrabandę wywęszyła suczka Sonia

Polecamy

Bajeczny zakątek niedaleko Warszawy. Nie uwierzysz, jak tam pięknie...

Bajeczny zakątek niedaleko Warszawy. Nie uwierzysz, jak tam pięknie...

Działa jak botoks. Ta maseczka za 2 zł błyskawicznie wygładzi zmarszczki

Działa jak botoks. Ta maseczka za 2 zł błyskawicznie wygładzi zmarszczki

Najlepsza wiosenna sałatka do obiadu. Rodzina prosi o nią codziennie

Najlepsza wiosenna sałatka do obiadu. Rodzina prosi o nią codziennie