- W menu sylwestrowym znalazły się m.in. roladka z perliczki z pistacjami, carpaccio z marynowanego sandacza czy mus z białej czekolady w kokosie. Widowiskową i efektowną oprawę przygotowała profesjonalna agenda eventowa El Padre. W sylwestra w Hotelu Arłamów świetnie bawiły się również dzieci, dla których zorganizowaliśmy specjalne bale dostosowane do ich wieku - mówi Iwona Kopaczek, specjalista ds. marketingu w Hotelu Arłamów.
Jaki alkohol wybierają Polacy?
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Dzieje się w Polsce i na świecie – czytaj na i.pl
- Oddano hołd ofiarom Zbrodni Katyńskiej. Złożono wieniec na grobie Kazimierza Sabbata
- Szef MSZ: Albo Rosja zostanie pokonana, albo będzie stała u naszych granic
- Lecisz do Londynu? Uważaj. Na słynnym lotnisku rozpoczynają się strajki
- Niedziela była wspaniała. A jaki będzie poniedziałek? Sprawdź prognozę pogody